Wanneer gesloten

GESLOTEN: 

Gesloten m.i.v. dinsdag 12 juli 2022. Weer open dinsdag 23 augustus 2022.

Gesloten m.i.v. dinsdag 25 oktober 2022. Weer open dinsdag 1 november 2022

Gesloten m.i.v. dinsdag 27 december 2022. Weer open dinsdag 10 januari 2023

Gesloten m.i.v. dinsdag 28 februari 2023. Weer open dinsdag 7 maart 2023

Gesloten m.i.v. dinsdag 25 april 2023. Weer open dinsdag 9 mei 2023 

Gesloten m.i.v. zondag 9 juli 2023. Weer open dinsdag 22 augustus 2023

OPEN:

Open: vrijdag 7 april 2023 (goede vrijdag)

Open: donderdag 18 mei 2023 (hemelvaartsdag)

————————————————————————————

LET OP graag de opmerkingen a. t/m g. lezen.

a) Wijzigingen op de vakantiedata voorbehouden! 

b) De zomervakantie, de herfstvakantie en kerstvakantie behoren voor basisscholen en middelbare scholen regio gebonden te zijn.  (Behoren, maar is niet altijd het geval.) De vakanties buiten zomer-, herfst- en kerstvakantie zijn vrij invulbaar voor basis en middelbare scholen en kunnen dus per school verschillen (ook binnen dezelfde gemeente).

c) De grote (gemeentelijke) zwembaden zijn tijdens schoolvakanties JUIST geopend.

d) Mijn zwemschool is bepaalde periodes gesloten, maar niet per definitie elke schoolvakantie. Onze sluitingsperiode kan overeenkomen met één van de Nederlandse schoolvakanties, maar dat hoeft niet persé.

e) G
aat u op vakantie in een periode dat wij geopend zijn, dan een bericht van verhindering sturen. Zie voorwaarden “een les afmelden” en “een les inhalen”. 

f) Zit uw kind op een school met andere vakanties dan de Nederlandse scholen (BSN, ASH, ISH, DS) of op een school met andere vakanties dan de regio Midden Nederland (Wassenaar), dan graag rekening houden met het volgende. Wij volgen in grote lijnen de vakanties van de Nederlandse scholen in regio Midden Nederland (Wassenaar). Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor de consequenties die “andere vakanties” met zich mee kunnen brengen voor: inhaallessen, examen trainen, examens enz.

g) Het lesgeld wordt berekend naar de hoeveelheid lessen die in die maand vallen, daardoor kan het lesgeld per maand verschillen. Als mijn zwemschool gesloten is wordt er geen lesgeld berekend.

Klik hier voor alle voorwaarden:
voorwaarden.